De prachtige krijtverf, schrobvaste matte muurverf, matte lak, zijdeglans, hoogglans, kalkverf, kalei, vloerverf en gevelverf, maar ook betonlookverf  van het Limburgse L’ Authentique Paints & Interior is in maar liefst meer dan honderd authentieke kleuren verkrijgbaar!

Toen Sylvia Schouten, de oprichter van L'Authentique jaren geleden haar toenmalige verfmerk Grootmoeders Kastje lanceerde was ik op slag verliefd. Verliefd op de mooie vergrijsde tinten die Sylvia druppel voor druppel zelf heeft gemengd. Ik ben dan ook een dealer van het eerste uur. In het begin ging het alleen om krijtverf, maar de verflijn werd al snel uitgebreid, niet alleen met producten zoals je hierboven kunt lezen, maar ook diverse sealers, kleurwassen en zelfs metallic verven worden in het Limburgse Echt vervaardigd. Een complete verflijn dus waarmee je je gehele woning van binnen en buiten kunt voorzien van een authentieke look.

De verven van L'Authentique zijn luxe handgemengde producten, door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. De kleuren op deze website zijn een indicatie, deze kunnen afwijken door o.a. glansgraad en ondergrond. Zorg altijd voor voldoende verf, meng restjes verf en begin nooit halverwege een muur met een nieuwe pot verf.

Wij adviseren een handgeschilderde kleurenkaart of een A4 kleurenstaal te bestellen, dit geeft een beter beeld, maar ook omdat bestelde verf speciaal voor jou bij L’ Authentique gemengd wordt en niet kan worden geretourneerd.
Mocht je vragen hebben over de kleuren en het gebruik van de L’ Authentique verf neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om de kleuren in Apeldoorn te komen bekijken.
 

© 2010 - 2017 Cornelia`s Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel