Hartelijk welkom in de webwinkel van Cornelia`s Home, gespecialiseerd in landelijke, brocante en hippe handgemaakte kindertafels met bijpassende stoeltjes, maar ook hebben wij diverse modellen kapstokken op maat.

Ook restylen we regelmatig leuke kastjes. Het restylen van deze meubelen is eigenlijk een moderne vorm van recyclen, zo krijgen oude meubelen weer een nieuwe kans in jouw landelijke interieur. De oude en vaak doorleefde meubelen worden door ons behandeld met mooie matte krijtverf of de matte lak van L'Authentique, al dan niet afgewerkt met een antieke matte vernis of kleurwas.

Vind je het ook zonde om jouw oude bruine kast of dat leuke maar donkere kastje van je oma weg te doen, of heb je een leuk meubeltje gevonden op een rommelmarkt? Ga dan zelf eens aan de slag met bijvoorbeeld krijtverf! Cornelia maakt zelf met heel veel plezier gebruik van de fantastische verven van L'Authentique Paints & Interior..
De verf is verkrijgbaar in de webwinkel, in meer dan 100 authentieke kleuren en niet alleen krijtverf, L'Authentique biedt ook zijdeglans, hoogglans, gevelverf, vloerverf, betonlookverf en nog veel meer aan. Er is nu ook een vrolijke verflijn voor Kids aan toegevoegd. Zo leuk!!

Vind je het een beetje spannend en moeilijk om zelf aan de slag te gaan met de krijtverf? Kom dan gezellig naar Cornelia om een workshop te volgen, in een klein groepje in de sfeervolle serre bij Cornelia thuis wordt je stap voor stap uitgelegd hoe het schilderen, doorschuren, sjabloneren en afwerken met kleurwas in zijn werk gaat. Natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje!

Wil je de meubelen, accessoires of de verfstalen bekijken of heb je vragen of de meubels of workshops mail dan met  corneliashome@hotmail.com of stuur een bericht via deze website.

Kijk ook eens op de facebookpagina van Cornelia: https://www.facebook.com/#!/CorneliasHome

Veel kijkplezier! 

© 2010 - 2017 Cornelia`s Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel