ALGEMENE VOORWAARDEN 

GARANTIE
Wij schilderen onze brocante en handgemaakte meubelen op authentieke wijze.
De grondlaag schilderen we met krijtverf en de toplaag met de mooie matte lak van L'Authentique. Dit geeft een authentieke uitstraling waarbij de kwaststrepen mooi te zien blijven, maar heeft ook het sterke van de matte lak.
In Apeldoorn kunt u de meubelen vooraf komen bekijken. 
Zowel de oude meubels als de meubels die op maat voor zijn gemaakt zijn van hout.
Hout is een natuurproduct en werkt altijd. Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes (verwarming, vocht e.d.), kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. 
Cornelia's Home geeft geen garanties op de natuurlijke werking van hout. U kunt het werken van hout minimaliseren door de meubels niet te dicht bij een verwarming te plaatsen en bij droge lucht waterreservoirs aan uw verwarming te hangen. Ook vochtige ruimtes (bijvoorbeeld in oudere huizen die niet geïsoleerd zijn) kunnen werking van hout veroorzaken, controleer dit alvorens de meubelen te plaatsen.

We controleren de oude meubelen bij inkoop op houtworm en geven deze zo nodig een behandeling, maar we kunnen geen garantie geven dat al onze meubelen 100% vrij van houtworm zijn. Bij speciaalzaken zijn producten te koop om meubels eenvoudig tegen houtworm te behandelen. 

PRIJZEN
De prijzen deze website zijn in euro`s en indien van toepassing inclusief btw. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.

BEZORGEN
De producten kunnen door u worden afgehaald op ons huisadres in Apeldoorn. 
Als u wilt dat de producten bezorgd worden, is dat mogelijk. Wij bezorgen zelf, kosten zijn € 0.50 per kilometer vanaf Apeldoorn vice versa. 
Pakketpost: Kleine artikelen, maximaal 50 x 50 x 100 cm en niet zwaarder zijn dan 12 kg (incl. verpakking), kunnen via DPD verstuurd worden (eigen risico koper). De verzendkosten bedragen € 7.95 er pakket. Middelgrote artikelen, maximaal 175 x 78 x 58 cm en niet zwaarder dan 30 kg (incl. verpakking), hiervan zijn de verzendkosten € 14.95 per pakket. Bij afwijkende maten en gewichten stellen wij u op de hoogte van de verzendkosten.

Cornelia`s Home is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer van de klant. 
Komt u de meubels zelf in Apeldoorn ophalen neem voldoende dekens ed. mee om de meubels te beschermen.

BETALINGEN
Bij het afhalen van producten in Apeldoorn kunt u ter plekke contant betalen of vooraf overmaken op rekeningnummer. NL29 RABO0159.777.836. Bij bezorging van de meubelen vragen wij of vooruit een betaling of betaling contant bij aflevering van de meubelen.

OPDRACHTEN
Opdrachten, zoekopdrachten en maatwerkmeubels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Bij het doen van een bestelling van deze meubels vragen wij een aanbetaling van 1/3 van het bedrag. Wanneer het meubel gereed is wordt het restant betaald bij afhalen of vooruit via bank betaald. Door het doen van een bestelling en aanbetaling verplicht u het bestelde meubel af te nemen tegen de afgesproken prijs. De aanbetaling wordt niet terugbetaald. Opgegeven leveringstermijnen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke levertijd. Een leveringstermijn die overschreden wordt geeft geen recht tot ontbinding en/of schadevergoeding.

BESTELLINGEN VERF L'AUTHENTIQUE
L'Authentique in Echt mengt de door u bestelde kleur(en) verf speciaal voor u met veel aandacht en zorg. De door u bestelde verf kan niet geruild of geretourneerd worden. Wij adviseren daarom om altijd een A4 kleurenstaal te bestellen van de uitgezochte kleur. Dit geeft een nog beter beeld dan de handgeschilderde kleurenkaart.

RETOUREN
Via de website/webwinkel bestelde artikelen (behalve speciaal voor u gemengde verf en in opdracht gemaakte meubelen) kunnen retour gestuurd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via corneliashome@hotmail.com en het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij Cornelia`s Home aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper. Deze retour regeling van bestellingen via webwinkel geldt alleen voor artikelen die via één van onze transporteurs of PostNL afgeleverd worden. Artikelen die bij Cornelia's Home afgehaald worden of die bij Cornelia's Home besteld/gekocht worden kunnen niet retour gestuurd worden. Op maat gemaakte meubels worden namelijk niet retour genomen. 

Modelformulier herroeping/retour:

https://cdn.myonlinestore.eu/93d001ae-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Modelformulier_voor_herroeping%20Cornelia%27s%20Home.pdf?t=1494838738

AANSPRAKELIJKHEID
Cornelia`s Home aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik,verkeerd gebruik of misbruik van onze producten. 

AFBEELDINGEN
Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Teksten onder voorbehoud van drukfouten.

PRIVACY
Als u een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. Cornelia`s Home verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

© 2010 - 2024 Cornelia`s Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel