Cornelia's Home is dealer van de prachtige en complete verflijn van L'Authentique Paints & Interior uit ons schone Limburg. De prachtige krijtverf, schrobvaste matte muurverf, matte lak, zijdeglans, hoogglans, kalkverf, kalei, vloerverf en gevelverf, metallic verf, maar ook betonlookverf  en betonstuc en zelfs cementstuc van het Limburgse L’ Authentique Paints & Interior is in maar liefst meer dan honderd authentieke kleuren verkrijgbaar! (voor de kleuren van de metallic, beton en cement verwijs ik je naar de betreffende pagina's)
Je krijgt bij Cornelia persoonlijk advies en ik neem echt de tijd voor je! Het is zo belangrijk dat je de juiste kleuren en produkten aanschaft, je huis moet echt als je thuis aanvoelen en de juiste kleuren en soort verf is hierbij van essencieel belang.

Toen Sylvia Schouten, de oprichter van L'Authentique jaren geleden haar toenmalige verfmerk Grootmoeders Kastje lanceerde was ik op slag verliefd. Verliefd op de mooie vergrijsde tinten die Sylvia druppel voor druppel zelf heeft gemengd. Ik ben dan ook een dealer van het eerste uur. In het begin ging het alleen om krijtverf, maar de verflijn werd al snel uitgebreid, niet alleen met producten zoals je hierboven kunt lezen, maar ook diverse sealers, kleurwassen en zelfs metallic verven worden in het Limburgse Echt vervaardigd. Een complete verflijn dus waarmee je je gehele woning van binnen en buiten kunt voorzien van een authentieke look.

De verven van L'Authentique zijn luxe handgemengde producten, door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. De kleuren op deze website zijn een indicatie, deze kunnen afwijken door o.a. glansgraad en ondergrond. Zorg altijd voor voldoende verf, meng restjes verf en begin nooit halverwege een muur met een nieuwe pot verf.

Ik advisereer je om een handgeschilderde kleurenkaart of een A4 kleurenstaal te bestellen, dit geeft een beter beeld, maar ook omdat bestelde verf speciaal voor jou bij L’ Authentique gemengd wordt en niet kan worden geretourneerd.
Mocht je vragen hebben over de kleuren en het gebruik van de L’ Authentique verf neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om de kleuren in Apeldoorn te komen bekijken.
 

https://lauthentique.nl/pdf/Gebruiksaanwijzingen.pdf

 

Sinds kort zijn we ook dealer van de NIVEAU verf.

Niveau heeft een complete verflijn, waaronder niet alleen krijtverf, matte lak, zijdeglans en hoogglans lakken, maar ook verschillende afwerkingsproducten zoals trappenlak, interieurvernis en primer.

 

© 2010 - 2024 Cornelia`s Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel