L'Authentique

De prachtige krijtverf, schrobvaste matte muurverf, matte lak, zijdeglans, hoogglans, kalkverf, vloerverf en gevelverf van
L’ Authentique is in maar liefst meer dan honderd authentieke kleuren verkrijgbaar!

De kleuren op deze website zijn een indicatie, deze kunnen afwijken door o.a. glansgraad en ondergrond. Wij adviseren een handgeschilderde kleurenkaart of een A4 kleurenstaal te bestellen, dit geeft een beter beeld, maar ook omdat bestelde verf speciaal voor jou bij L’ Authentique gemengd wordt en niet kan worden geretourneerd.
Mocht je vragen hebben over de kleuren en het gebruik van de L’ Authentique verf neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om de kleuren in Apeldoorn te komen bekijken.

Everlong Superior Finish Paint

Nieuw! Everlong Superieure krijtverf uit Engeland. Bij deze krijtverf hoef je niet te schuren of je meubel nadien van was of vernis te voorzien!
Cornelia's Home is de 1e dealer in Nederland van deze mooie krijtverf uit Engeland!
Bij deze krijtverf is de was al in de verf verwerkt en hoef je je meubel dus na het drogen van de verf niet in de was te zetten. Geweldig toch!

Wat ook zo bijzonder fijn is dat de verf een zeer laag gehalte aan VOS (Vluchtige organische stoffen) heeft waardoor ze zelfs geschikt is om kinderspeelgoed mee te verven! 

Wil je het geheel na het drogen wat sterker maken? Dan poets je er lichtjes met een zachte doek overheen en wordt het oppervlak wat glanzender en sterker.
Bij het verven van tafelbladen en keukenkastjes is het raadzaam om de One Coat Sealer er overheen aan te brengen.

© 2010 - 2017 Cornelia`s Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel